De Haar Buyten, Haarzuilensterug naar overzicht

Op drie prachtige locaties nabij het dorp Haarzuilens (vlak bij de stad Utrecht) realiseerde MBB 16 exclusieve woningen, in opdracht van MBB Ontwikkeling.

De nieuwe woonlocaties bevinden zich midden in de natuur, met fraaie uitzichten over landerijen, natuurgebieden, de Haarrijnse Plas en in de nabijheid van Parkbos en Kasteel De Haar. Het gebied kent een lange geschiedenis met in het middelpunt het middeleeuwse ‘Huis de Haar’, welke aan het einde van de 19e eeuw is verbouwd tot het grootste kasteel dat Nederland rijk is.

De woningen zijn ontworpen in een stijl die aansluit bij het omliggende landschap en bos. 13 woningen zijn gelegen aan de Ockhuizerweg en 3 woningen gelegen aan de Rijndijk. De woningen aan de Ockhuizerweg worden omzoomd door weidelandschap en bomen. Die aan de Rijndijk bieden uitzicht op kasteel De Haar en zijn gesitueerd tegen het Parkbos.

In de bestaande karakteristieke boerderij aan de Ockhuizerweg 35 worden 3 grote woningen gerealiseerd met een fantastisch uitzicht! De woningen aan de Ockhuizerweg liggen aan de rand van het dorp Haarzuilens op drie minuten fietsen van de Haarrijnse plas. De woningen in het plan variëren in woonoppervlak van ongeveer 140 tot maar liefst 300 m2.

Start bouw : augustus 2021
Opgeleverd : december 2022

Opdrachtgever: MBB Ontwikkeling
http://www.mbb-ontwikkeling.nl