NIEUWSterug naar overzicht


MBB bouwt ook blijvend aan de kwaliteit haar organisatie

19/03/2014

Recent heeft MBB weer zijn certificeringen behaald die niet alleen staan voor de kwaliteit van de interne processen (ISO 9001:2008), maar in aanvulling ook voor veiligheid, gezondheid en milieu (VCA).

MBB werkt met regelmaat aan bouwprojecten die bovengemiddeld complex zijn. Denk hierbij aan binnenstedelijkse projecten waarbij bovendien ook nog de logistieke factor een grote rol speelt. Het secuur en efficiƫnt (LEAN) afstemmen van de bouwprocessen is daarom van groot belang. Sinds 2003 is MBB al onafgebroken ISO-9001 gecertificeerd.

Omdat bij het bouwproces veel mensen betrokken zijn, is veiligheid op en rond de bouwplaats een absolute voorwaarde. Zorgvuldige aandacht is hiervoor geboden in de vaak complexe omgeving waarin MBB moet opereren. VCA** is daarbij een belangrijk middel om te kunnen toetsen of de organisatie van MBB op essentiƫle punten voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Aan onze opdrachtgevers en alle medewerkers voelen wij de verplichting om de zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu te waarborgen.

Dat MBB voldoet aan de streng gestelde normen die zowel de ISO als de VCA opleggen, vervult ons met trots!