Hendrik Kraemerpark Oegstgeestterug naar overzicht

Een prachtig park, met glooiende gazons, waterpartijen, rietkragen, paadjes verscholen tussen lindebomen en in het midden een prachtig klassiek pand. Dit is het Hendrik Kraemerpark. Het totale gebied beslaat ruim 3,4 hectare.

Naast het fraai gerestaureerde voormalige Zendingshuis bevindt zich een appartementengebouw, genaamd Nieuwgeest. Het is zo ontworpen, dat de bewoners een schitterend uitzicht hebben over hun park. In Nieuwgeest worden momenteel enkele nieuwe appartementen te koop aangeboden. In het Zendingshuis is één appartement beschikbaar.

De appartementen zijn voorzien van een veranda aan alle gevels. Grote glazen schuifpuien verbinden de living met de buitenruimte. Er zijn appartementen met één, twee of drie slaapkamers beschikbaar. Er is een royale badkamer met aansluitingen voor een ligbad, douche, toilet en een dubbele wastafel. De appartementen worden geleverd zonder keukeninrichting, tegelwerk en sanitair, zodat de koper maximale keuzevrijheid behoud voor de inrichting. Er zijn ook enkele afgebouwde appartementen beschikbaar. In de parkeerkelder heeft ieder appartement een afgesloten garagebox met ruimte voor 1 of 2 auto’s.

Vrijwel direct aan het park grenst de stijlvolle winkelstraat De Kempenaerstraat. Verder mag u de burgemeester van Oegstgeest en het exquise restaurant-hotel De Beukenhof tot uw buren rekenen. Zowel het centraalstation van Leiden als de rijksweg A44 zijn eenvoudig bereikbaar.

Per direct beschikbaar.

De appartementen zijn sleutelklaar.

Naam: Van Soest Makelaardij
Adres: Geversstraat 75
Postcode: 2341 GD
Plaats: Oegstgeest

Telefoon: 071-5152555
www.vansoest.nl

Naam: Oranje Makelaardij O.G.
Adres: Javastraat 84
Postcode: 2585 AS
Plaats: Den Haag

www.oranje-makelaardij.nl

Architect: OIII architecten, Amsterdam
www.o-drie.nl/