NIEUWSterug naar overzicht


MBB 60 jaar!

08/11/2019

Op 3 november 2019 was het precies 60 jaar geleden dat MBB zijn oorsprong vond in Bouwbedrijf Mokveld, gevestigd in een oud herenhuis aan de Binnenweg te Maarssen. In 1983 ging Mokveld over in het Zeister Bouwbedrijf (ZBB) en werd de naam aangepast naar Maarssens Bouwbedrijf. In eerste instantie opereerde Maarssens Bouwbedrijf, intussen gevestigd aan de Zandweg te Maarssen, als zusterbedrijf van het Zeister Bouwbedrijf. In 1986 volgde verzelfstandiging onder de toenmalige leiding van Piet Bon en een paar jaar later zijn broer Bertus Bon.

In 1990 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Westkanaaldijk te Maarssen om de ontwikkeling van de huidige wijk Oostwaard mogelijk te maken. In 2005 wordt MBB overgedragen aan Stephan Bon en al in 2006 word MBB Ontwikkeling opgericht (hierin zijn alle ontwikkelingsactiviteiten van MBB ondergebracht). Anno 2019 staat MBB bekend als professionele lokale en regionale speler. Professioneel en slagvaardig, kernwaarden waar we al 60 jaar bekend om staan!

Afgelopen weekend is met het voltallige personeel het 60-jarig jubileum van MBB gevierd met een mooie en onvergetelijke reis naar Lissabon. Terug in Maarssen werd namens het personeel een glazen kunstwerk aangeboden aan Stephan Bon en werd samen met de directie door de jaren heen het glas geheven op het volgende decennium.